De Stokerij: wij zijn fan

Toen wij nog een koppel waren en geen gezin, gingen we graag uit eten. Ook met één kind gingen we redelijk vaak op restaurant. Dat is nog te doen, je bent ten slotte in de meerderheid.
Met twee kinderen wordt dat al wat lastiger. Terwijl de ene zijn eten op de grond gooit, probeert de andere het zoutvat af te likken - enfin, ik geef maar een voorbeeld. Maar je begrijpt: het is niet altijd makkelijk om ook zelf nog een hapje te eten tussendoor.

Het is dus interessant om een restaurant uit te kiezen waar men wel iets kan verdragen van kindjes. En daarom is de Stokerij dus zo'n goed adres. Het personeel blijft geduldig en vriendelijk wachten tot onze 3-jarige de verscheurende keuze tussen appel-kerssap en sinaasappelsap gemaakt heeft. En we hebben er nog nooit boze blikken gekregen omdat een kindje zich even laat horen.
Aangezien onze kinderen voor 20u in bed gaan, reserveren wij tegen 18u. Het is er dan nog rustig, en er is altijd nog wel een tafeltje vrij op dat uur, je hoeft dus geen week op voorhand te reserveren. Bovendien kan je dan nog makkelijk parkeren in de buurt.

Maar wie dat toch niet ziet zitten, die neemt gewoon een babysit, natuurlijk. En ook zonder kinderen is de Stokerij een prima adresje.


+ hele (kind)vriendelijke bediening
+ goede kinderstoelen
+ lekkere kaart, met een aantal vegetarische mogelijkheden. Interessante keuze bieren

- wij hebben al altijd boven gezeten, wat wil zeggen dat je je kinderen en alle spullen naar boven moet dragen. Laat je buggy thuis indien mogelijk
- geen verversingstafel, toch niet in de toiletten boven

Meer informatie over de Stokerij vind je hier

Volg Hup, naar buiten! op Facebook of op Instagram

Reacties