1 jaar Hup, naar buiten!

Zondagochtend, koud, regen. Twee kindjes die langzaam maar zeker slechtgezind worden te midden een speelgoedexplosie die intussen niet alleen de living, maar ook de keuken bereikt heeft.
Tijd voor een uitstapje, maar waar naartoe met die kleine prutsjes? Want de meeste activiteiten zijn voor kindjes vanaf 6 jaar, en daar heeft een peuter of kleuter nog niet veel aan.
En dan zijn er nog de praktische vragen: kan je wel binnen met een buggy? Wat als er een pampertje ververst moet worden? Of als de mama acuut een shot cafeïne nodig heeft?

Precies 1 jaar geleden werd zo Hup, naar buiten! geboren.
Want dat moet treffen: wij zijn van de uitgaande soort. Op een ander zijn Lucy en Nina immers altijd flinker. Daarom gaan we regelmatig eens op uitstap. Liefst dicht bij de deur in het Gentse, zodat we op tijd terug thuis zijn voor Nina's middagslaapje.
Ik besloot onze ervaringen te delen. Want dit soort info was gewoon nergens terug te vinden. En voor ik het zelf goed en wel wist, had ik een blog gestart.


Eén jaar later wil ik jullie heel graag bedanken voor het lezen en volgen, en merci ook voor de reacties en suggesties.
Je zou denken dat Lucy en Nina nu wel bijna alles gedaan en gezien hebben in Gent. Maar niets is minder waar, wij doen dus gewoon verder!
Heb je zelf nog ideeën, of vind je dat er cruciale info ontbreekt? Laat het mij weten!

En voor de rest: Hup, jas aan, en naar buiten!
Dit waren de meest gelezen posts van het jaar:
De tram is altijd een beetje reizen
Gentse speeltuinen: de kinder top 3
5 tips voor een regenachtige Herfstvakantie

Volg Hup, naar buiten! op Facebook of op Instagram


Reacties